Υπηρεσίες φύλαξης Εγκαταστάσεων | Ship Security Guard | Συνοδεία επισήμων | καλέστε 210 6716220

Εμφανίσεις: 8962
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Υπηρεσίες Ελέγχου

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι σε θέση να παράσχει Yπηρεσίες ελέγχου σε δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς χώρους.


Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο ασφαλείας ιδιωτικών κτιριακών εγκαταστάσεων π.χ. εταιρειών ή αποθηκών, όπου διασφαλίζουμε όχι μόνο τη φύλαξη αυτών, αλλά και τον σχολαστικό έλεγχο εισόδου-εξόδου φυσικών προσώπων και οχημάτων, με παράλληλη ενημέρωση και αναφορά στο αρμόδιο πρόσωπο.

Επιπλέον,  αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελετών, αξιολογήσεων ασφαλείας (έκθεση τρωτότητας-ευπάθειας) και εφαρμογής μέτρων ασφαλείας σε αεροδρόμια, αεροπορικές εγκαταστάσεις, λιμένες, λιμενικές εγκαταστάσεις, σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις, σταθμούς μέσων μαζικής μεταφοράς και επικοινωνίας έναντι ενδεχομένων κινδύνων από κακόβουλες ή τρομοκρατικές ενέργειες.


Τέλος, οι παραπάνω παροχές ασφαλείας μπορούν να εφαρμοστούν και στην περίπτωση πληρωμάτων, επιβατών και αποσκευών, αποσκευών φορτίου και ταχυδρομικού υλικού σε αερολιμένες και λιμένες, καθώς και στον έλεγχο πρόσβασης και εν γένει τις εγκαταστάσεις αυτών μετά από έγκριση της αρμόδιας αεροπορικής ή λιμενικής αρχής.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει όλες τις παραπάνω αποστολές καθώς επίσης την εκπαίδευση και διαθεσιμότητα σκύλων φύλαξης ειδικών για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών εντός των εγκαταστάσεων.

Διαχείριση Κρίσεων

Ο Διευθυντής της SSU, Μαυρόγιαννης Παναγιώτης, στέλεχος και εκπαιδευτής της ΕΚΑΜ ( Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα), εκπαιδεύτηκε στις καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις της χώρας και του εξωτερικού. Μεταξύ άλλων παρακολούθησε και την εκπαίδευση με αντικείμενο  «Τρόποι Διαχείρισης Κρίσιμων Περιστατικών,  Σχεδιασμός Δράσης και Μόνιμων Λειτουργικών Διαδικασιών και Τακτικών Επιλογών». Έλαβε μέρος σε πολλές Ειδικές Επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση οργανωμένου εγκλήματος, ομηριών και τρομοκρατίας. Έχει επιβραβευτεί από την υπηρεσία του με υλικές και ηθικές αμοιβές όπως και  με  πρόταση ανδραγαθίας. Με την άρτια αξιολόγηση πιθανών απειλών/κινδύνων και του καθορισμού του επιπέδου απειλής, μπορούν να ληφθούν αμυντικά μέτρα για την πρόληψη/αποτροπή και ανταπόκριση σε τρομοκρατικές ενέργειες (ομηρίες, απαγωγές κλπ)

Προστασία φυσικών προσώπων υψηλού κινδύνου

Ο ιδρυτής και διευθυντής της SSU, Παναγιώτης Μαυρόγιαννης, έχει πολυετή εμπειρία ως επικεφαλής συνοδευτικού αγήματος ή ελεύθερων σκοπευτών για την προστασία όλων των ηγετών υψηλού κινδύνου που επισκέφθηκαν τη χώρα μας πάνω από 15 χρόνια (Κλίντον, Μπους, Αραφάτ, Πούτιν κλπ). Σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη εκπαίδευση που παρακολούθησε στο μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Κόσμου (Black Water), τον καθιστούν απόλυτα ικανό να έχει τον έλεγχο, συντονισμό και διοίκηση οποιασδήποτε κλίμακας προσωπικού ασφαλείας. Το προσωπικό της SSU είναι άριστα εξειδικευμένο για τη συνοδεία φυσικών προσώπων υψηλού κινδύνου. Απαρτίζεται από πρώην στελέχη των ειδικών δυνάμεων με μεγάλη εκπαιδευτική και επιχειρησιακή εμπειρία καθώς και με νόμιμη άδεια οπλοφορίας

Εκπαίδευση προσωπικού ασφαλείας

Ο Μαυρόγιαννης Παναγιώτης, ιδρυτής της SSU εγγυάται την άριστη κατάρτιση του εκπαιδευόμενου προσωπικού ασφαλείας. Υπήρξε εκπαιδευτής της ΕΚΑΜ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) για 15 συναπτά έτη σε θέματα αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, σκοποβολής μάχης, ανορθόδοξου πολέμου, αντιμετώπιση απειλών από όπλα μαζικής καταστροφής (ΧΒΡΠ), προστασία υψηλών προσώπων και ιπτάμενων συνοδών ασφαλείας, ειδικών τεχνικών οδήγησης, διοικητικών και αντιτρομοκρατικών τακτικών, σχεδιασμό ειδικών επιχειρήσεων και αντιμετώπιση ομηριών σε κτίρια, μέσα μαζικής μεταφοράς, αεροσκάφη κ.λ.π. Επίσης, ήταν ομαδάρχης και εκπαιδευτής της ομάδας των ελεύθερων σκοπευτών της ΕΚΑΜ καθώς και των Ειδικών Δυνάμεων της χώρας, της ΜΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού, της 31ΜΕΕ της Πολεμικής Αεροπορίας και της ΜΥΑ του Λιμενικού Σώματος.

Απόκτηση, μίσθωση ή εκμετάλλευση, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε μεταφορικού μέσου ξηράς, θαλάσσης ή αέρα, αναγκαία για την κάλυψη των αναγκών ασφαλείας

Η SSU σε συνεργασία με τουριστικά γραφεία και εταιρείες ενοικιάσεως οχημάτων και ναύλωσης σκαφών εγγυάται, εκτός από την ασφάλεια του επισήμου, και την άριστη διοργάνωση του ταξιδιού του στη χώρα μας, με απόλυτη μυστικότητα και διακριτικότητα.

Επιτήρηση/φύλαξη κινητών και ακινήτων περιουσιακών αγαθών και εγκαταστάσεων.

Η SSU παρέχει προσωπικό εκπαιδευμένο και άριστα καταρτισμένο, στη φρούρηση ευπαθών στόχων με πρώην στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι διαθέτουν ειδική άδεια εργασίας και μπορούν να εγγυηθούν την πρόληψη και αποτροπή οποιασδήποτε έκνομης ή τρομοκρατικής ενέργειας. Το προσωπικό της εταιρείας μας, για φρούρηση, εποπτεία και την ασφάλεια προσώπων υψηλού κινδύνου, επανεκπαιδεύεται και εγκρίνεται από τον ιδρυτή της εταιρείας μας, Παναγιώτη Μαυρόγιαννη, πρώην στέλεχος της ΕΚΑΜ καθώς επίσης και των Ειδικών Δυνάμεων της χώρας μας.

Προστασία εγκαταστάσεων, θεαμάτων, εκθέσεων, συνεδρίων

Ο επικεφαλής της εταιρείας, Μαυρόγιαννης Παναγιώτης, έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση πλήθους και κατόπιν αυτοψίας στο συγκεκριμένο χώρο, διενεργεί αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων και καθοδηγεί το προσωπικό ασφαλείας  ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα τάξης, αποτρέποντας οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια.

Υπηρεσίες χρηματαποστολών

Η SSU παρέχει την ασφαλή μεταφορά χρημάτων, αξιών και πολύτιμων αντικειμένων «κατά παραγγελία» καλύπτοντας απόλυτα τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη παρέχοντας διακριτικότητα, εμπιστευτικότητα και αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας με την κατάλληλη τεχνογνωσία.

Υπηρεσίες ερευνών

Η SSU αναλαμβάνει έρευνες παντός είδους με απόλυτη εχεμύθεια. Η συλλογή των πληροφοριών γίνεται από ειδικούς ερευνητές κατάλληλα καταρτισμένους στο τόσο εξειδικευμένο αντικείμενο και η διαχείρισή τους από τον Διευθυντή της εταιρείας Παναγιώτη Μαυρόγιαννη.

Εκπόνηση μελετών, σχεδιασμός και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

Η SSU εξειδικεύεται στην αξιολόγηση Τρωτότητας/Ευπάθειας και κατόπιν αυτοψίας προβαίνει στο σχεδιασμό, εγκατάσταση, συντήρηση και παρακολούθηση συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, συναγερμοί, πυρανίχνευση κλπ).

Αντιπειρατεία

Η SSU εξειδικεύεται στην Αντιπειρατεία με ειδικά εκπαιδευμένους άντρες, πρώην στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων, ενόπλους και με στρατιωτικό υπόβαθρο. Ύστερα από αξιολόγηση των πιθανών απειλών/κινδύνων στην επικίνδυνη ζώνη, η SSU προστατεύει το πλήρωμα του πλοίου και αποτρέπει οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια.