Υπηρεσίες φύλαξης Εγκαταστάσεων | Ship Security Guard | Συνοδεία επισήμων | καλέστε στο 210 6716220 ή στο 6945557036

Αναβαθμισμένες Υπηρεσίες Ασφαλείας

Η SSU, με επικεφαλής πρώην στέλεχος και Εκπαιδευτή της ΕΚΑΜ, Παναγιώτη Μαυρόγιαννη, διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα φύλαξης, διαχείρισης κρίσεων, συνοδείας VIP προσώπων, αντιπειρατείας πλοίων, κάλυψης  χρηματαποστολών. Σε συνδυασμό με εξειδικευμένες υπηρεσίες φρούρησης (Security) καθώς επίσης και υπηρεσίες ελέγχου με συστήματα παρακολούθησης όπου αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την εγκατάσταση, η εταιρεία μας, δημιούργησε ένα σύνολο υπηρεσιών που καλύπτει εξ'ολοκλήρου τις ανάγκες ασφαλείας.

Συνοδεία VIP προσώπων

Κάλυψη VIP προσώπων ακόμη κι αν αυτό ανήκει στην κατηγορία υψηλού κινδύνου. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της SSU εγγυάται την ασφάλεια σημαντικών προσώπων είτε σε μεμονωμένες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός event που πραγματοποιείται οπουδήποτε, είττε προσφέροντας τις υπηρεσίες κάλυψης και προστασίας επί εικοσιτετραώρου βάσεως.

Κάλυψη Event

Η εταιρεία μας, αφού μελετήσει το χώρο που πραγματοποιείται το event, οργανώνει τους τρόπους ελέγχου συντονίζοντας το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό της και εγγυάται την άριστη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Εκμίσθωση μέσων μεταφοράς

Αναλαμβάνουμε την εκμίσθωση κάθε μεταφορικού μέσου για λογαριασμό δικό σας ή του πελάτη σας, με δεδομένη την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων. Παρέχουμε τη δυνατότητα εκμίσθωσης, οποιουδήποτε μέσου μεταφοράς ξηράς, θαλάσσης και αέρος επιθυμείτε.

Φύλαξη εγκαταστάσεων και κινητής περιουσίας

Ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών ασφαλείας των περιουσιακών σας στοιχείων, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η κινητή και ακίνητη περιουσία σας.